Pier Eringa
President Directeur Pro Rail
Voormalig voorzitter Raad van Bestuur Albert Schweitzer Ziekenhuis

"Er is straks geen ziekenhuis meer dat zonder jou kan Ellen... Veel plezier daar!"
(Quote  op LinkedIn bij functie secretaresse RvB Westfriesgasthuis)


Albert Schweitzer Ziekenhuis Dordrecht
Raad van Bestuur

Getuigschrift ASZ →St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein
Mevrouw Lonneke van Reeuwijk, Secretaris Raad van Bestuur

"Ik heb Ellen leren kennen als tijdelijke kracht voor de secretariële ondersteuning van de voorzitter van de Raad van Bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis gedurende enkele maanden. Zij maakte op mij een goede indruk. Zij was snel ingewerkt en had goed gevoel voor verhoudingen in het team. Zij was representatief en efficiënt in haar werk."


Gemeente Nieuwegein
De heer Bert Huizing, Directeur Binnenstad

"Ellen is een zeer adequate dame die snel doorziet wat er moet gebeuren. Zij werkte bij ons als directiesecretaresse en bestuur secretaresse. Zij is een zeer goede secretaresse waaraan je veel kunt overlaten. Zij ziet welk deel van de taken zij zelf kan oppakken en afhandelen. Ellen heeft veel capaciteit, werkt zeer zelfstandig en heeft een goed overzicht over de werkzaamheden. Zij neemt zelf initiatief en verstaat haar vak. Een echte rechterhand die binnenkomt, zaken oppakt en in hele korte tijd boven de rest van het secretariaat uitstak. Het was zeer gemakkelijk en plezierig om met Ellen te werken, niet alleen voor de directie en het bestuur maar ook voor haar collega’s. Ellen is een warme persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden en een zeer vriendelijke collega. Fijn om met haar samen te mogen werken."


Gemeente Lelystad
De heer Karl Wessels, coördinator secretaresses

"Over de inzet van Ellen kan ik heel kort zijn, dat is een absolute 9,5 waard, zij is een topper. Zij heeft in 2009 meermaals voor ons gewerkt, helaas was zij in 2010 niet beschikbaar. Ellen weet van een chaos in heel korte tijd een gestructureerd secretariaat te maken. Zij heeft overzicht, werkt snel en is goed in haar communicatie. Als collega was zij heel aangenaam om mee te werken. Zij is een hard werkende professional, deskundig, collegiaal en super betrouwbaar. Ik zou van harte weer met haar samenwerken."


Provincie Flevoland
Gedeputeerde Staten

Getuigschrift Provincie →